Microsoft heeft een serie nieuwe koptelefoons aangekondigd die allemaal voorzien zijn van speciale knoppen voor Microsoft Teams. Via de knoppen kan je eenvoudig de Teams app openen en gesprekken aannemen.

Het model in bovenstaande foto is volledig draadloos (zowel bluetooth als ook via een USB-A dongle) en beschikt over een opklapbare microfoon. Als je deze omhoog klapt dan wordt de microfoon automatisch op mute gezet. Het model beschikt over een zeer lange accuduur van 50 uur voor muziek en 30 uur Teams-gesprekken. De prijs is nog onbekend.

Het tweede model is vergelijkbaar maar niet draadloos. Op de kabel met USB-A aansluiting is een afstandsbediening aanwezig met knoppen om het volume te regelen, gesprekken aan te nemen en de microfoon te muten. De prijs bedraagt rond de €50

Het laatste model is vrijwel identiek aan de Surface Headphones 2, maar is geoptimaliseerd voor Teams via speciale Teams-knoppen. Dit model beschikt over active noise-cancelling en is volledig draadloos via bluetooth of USB-A dongle. De prijs bedraagt rond de €300.

Wanneer deze nieuwe koptelefoons in Nederland beschikbaar komen is nog niet bekend.

Nieuwe Teams-koptelefoons van Microsoft

Je zou ook interesse kunnen hebben in