yealink-t48g_640

In samenwerking met onze partner IP ONE bieden wij u een compleet pakket aan IP-telefoniediensten aan waarmee wij iedere ondernemer kunnen voorzien van een moderne telefoonaansluiting met alle gemakken en voordelen die bellen via internet mogelijk maakt.

Telefonie via uw internetaansluiting biedt vele voordelen:

Goedkopere tarieven
Bellen via internet is altijd goedkoper, zowel in abonnementskosten als in de gesprekstarieven voor binnen- en buitenland. U kunt gratis onderling bellen, ook indien uw bedrijf beschikt over kantoren op meerdere locaties. De ervaring met onze huidige klanten leert dat men minimaal 30% per maand bespaart.
Ook bieden wij u de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand onbeperkt te bellen naar alle vaste en mobiele nummers. Dit kan een zeer grote besparing opleveren op uw maandelijkse belkosten!


Eenvoudige installatie

U bespaart veel kosten in uw kantoorpand doordat er geen aparte kabels voor uw telefoontoestellen aangelegd hoeven te worden. Alles loopt via dezelfde kabels en aansluitingen die u ook voor uw computers gebruikt.  Ook bellen met draadloze DECT toestellen is mogelijk.
Ook bij een eventuele verhuizing van uw bedrijf naar een nieuwe locatie hoeft er niets geregeld of opnieuw geïnstalleerd te worden. Al uw telefoontoestellen kunnen plug-and-play direct weer aangesloten worden in uw nieuwe kantoor. Erg handig voor flexwerkers en start-ups die van flexwerkplekken gebruik maken!

Flexibiliteit
Door gebruik te maken van IP telefonie kunt u eenvoudig het aantal toestellen uitbreiden. Doordat u niet meer afhankelijk bent van een telefooncentrale in uw kantoorpand kunnen deze toestellen overal geplaatst worden, ideaal voor bedrijven met meerdere kantoorlocaties of voor medewerkers met een thuiswerkplek. Op iedere plek waar u beschikt over een breedband-internetverbinding (adsl of kabelinternet) kunt u een telefoontoestel plaatsen.  Bij een eventuele verhuizing van uw bedrijf hoeft u niets te regelen en blijft u altijd bereikbaar. Ook het aanvragen van extra telefoonnummers is direct geregeld, ongeacht het kengetal (ook voor bijv. 088-nummers).


Uitgebreide telefooncentralefuncties

Uw telefoontoestellen zijn direct aangesloten op de online telefooncentrale van IP ONE, waar u beschikt over uw eigen account om alle toestellen geheel naar wens in te stellen. Daarbij beschikt u over uitgebreide mogelijkheden zoals:
> keuzemenu’s (“Kies 1 voor de sales afdeling, kies 2 voor …”)
> wachtrij met wachtmuziek
> voicemail
> 0ntvangst van fax via e-mail
> doorschakelen naar ander toestel of mobiel, zowel handmatig als automatisch

Al deze mogelijkheden zijn eenvoudig in te stellen via het online controlepaneel.

Neem contact met ons op zodat wij u kunnen uitleggen wat voor uw specifieke situatie de voordelen zijn.