yealink-t48g_640

In samenwerking met onze partner IP ONE bieden wij u een compleet pakket aan IP-telefoniediensten (VOIP) aan waarmee wij iedere ondernemer kunnen voorzien van een modern telefoonmet alle gemakken en voordelen die dankzij bellen via internet mogelijk zijn.

NIEUW: Integreer uw vaste telefoonlijn in Microsoft Teams!  

Vanaf heden is het mogelijk om via Microsoft Teams ook te bellen en gebeld te worden op uw vaste telefoonnummer. Dankzij de volledige integratie met de IP-telefoniediensten van IP ONE, kunt u niet alleen bellen via de Teams app op uw computer en smartphone, maar eventueel ook nog gebruik maken van een regulier telefoontoestel op uw bureau.


Dé ideale oplossing voor mobiele/hybride werkers die niet alleen een vaste kantoorwerkplek hebben, maar ook regelmatig bijv. vanuit huis werken of op externe locaties.

Neem contact met ons op voor verdere informatie! Wij verzorgen graag een demo van alle mogelijkheden.

Telefonie via uw internetaansluiting biedt vele voordelen:

Goedkopere tarieven
Bellen via internet is altijd goedkoper, zowel in abonnementskosten als in de gesprekstarieven voor binnen- en buitenland. U kunt gratis onderling bellen, ook indien uw bedrijf beschikt over kantoren op meerdere locaties. De ervaring met onze huidige klanten leert dat men minimaal 30% per maand bespaart.
Ook bieden wij u de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand onbeperkt te bellen naar alle vaste en mobiele nummers. Dit kan een zeer grote besparing opleveren op uw maandelijkse belkosten!

Eenvoudige installatie
U bespaart veel kosten in uw kantoorpand doordat er geen aparte kabels voor uw telefoontoestellen aangelegd hoeven te worden. Alles loopt via dezelfde kabels en aansluitingen die u ook voor uw computers gebruikt.  Ook bellen met draadloze DECT toestellen is mogelijk.
Ook bij een eventuele verhuizing van uw bedrijf naar een nieuwe locatie hoeft er niets geregeld of opnieuw geïnstalleerd te worden. Al uw telefoontoestellen kunnen plug-and-play direct weer aangesloten worden in uw nieuwe kantoor. Erg handig voor flexwerkers en start-ups die van flexwerkplekken gebruik maken!

Flexibiliteit
Door gebruik te maken van IP telefonie kunt u eenvoudig het aantal toestellen uitbreiden. Doordat u niet meer afhankelijk bent van een telefooncentrale in uw kantoorpand kunnen deze toestellen overal geplaatst worden, ideaal voor bedrijven met meerdere kantoorlocaties of voor medewerkers met een thuiswerkplek. Op iedere plek waar u beschikt over een breedband-internetverbinding (adsl of kabelinternet) kunt u een telefoontoestel plaatsen.  Bij een eventuele verhuizing van uw bedrijf hoeft u niets te regelen en blijft u altijd bereikbaar. Ook het aanvragen van extra telefoonnummers is direct geregeld, ongeacht het kengetal (ook voor bijv. 088-nummers).

Liever draadloze handsets? Geen enkel probleem!

Uitgebreide telefooncentralefuncties
Uw telefoontoestellen zijn direct aangesloten op de online telefooncentrale van IP ONE, waar u beschikt over uw eigen account om alle toestellen geheel naar wens in te stellen. Daarbij beschikt u over uitgebreide mogelijkheden zoals:

> keuzemenu’s (“Kies 1 voor de afdeling sales, kies 2 voor …”)
> wachtrij met wachtmuziek
> voicemail
> 0ntvangst van fax via e-mail
> doorschakelen naar ander toestel of mobiel, zowel handmatig als automatisch

Al deze mogelijkheden zijn eenvoudig in te stellen via het online controlepaneel.

Neem contact met ons op zodat wij u kunnen uitleggen wat voor uw specifieke situatie de voordelen zijn.