dellxsp27-2

Voor bedrijven, van ZZP’ers tot MKB, kunnen wij de installatie en het beheer verzorgen van al uw computers, mobiele devices (smartphones en tablets) en netwerkinfrastructuur zoals een snel en betrouwbaar Wifi-netwerk.

Heeft uw bedrijf nog een server op kantoor staan? E-Launch heeft ruime ervaring met het migreren van uw data en mailboxen naar de clouddiensten van Office 365, zodat u zonder werkonderbreking kunt blijven werken met de meest moderne voorzieningen op IT gebied.

Wij zorgen voor het maken en opslaan van backups zodat uw bestanden veilig zijn in het geval van een storing of calamiteit.

E-Launch adviseert u bij de aanschaf van de juiste apparatuur bij de goedkoopste leverancier om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt werken en kosten bespaart.  Wij begeleiden u vanaf het moment van aanschaf tot aan de levering én installatie om alles snel en probleemloos te laten verlopen.

Wij leveren de computers altijd turn-key op, zodat uw werknemers direct aan de slag kunnen, en zorgen indien nodig ervoor dat uw medewerkers op een begrijpelijke manier uitleg krijgen over het gebruik zodat men efficiënter kan werken.

Indien nodig zetten wij programma’s, documenten en overige gegevens over van uw oude computer of smartphone zodat geen gegevens verloren gaan.

 

Het nieuwe werken: cloud en mobiel