Voor bedrijven, van ZZP’ers tot MKB, kunnen wij de installatie en het beheer verzorgen van al uw computers, mobiele devices (smartphones en tablets) en netwerkinfrastructuur zoals een snel en betrouwbaar wifi-netwerk. Wij zorgen ervoor dat u iedere dag op een veilige manier gebruik kunt maken van uw computers en alle softwareprogramma’s die essentieel zijn voor uw bedrijfsvoering.

> Lees meer over onze Wifi-netwerkbeheer service

Wij zorgen er niet alleen voor dat het technisch allemaal goed geregeld is, maar helpen ook uw mensen in het gebruik van alle beschikbare tools die tot hun beschikking staan. Dit levert uiteindelijk altijd een hogere efficiëntie op in hun werkzaamheden en opent nieuwe mogelijkheden zoals flexibel werken vanaf iedere lokatie (bijv. thuiswerken), zonder afbreuk te doen aan de veiligheid van uw data.

Heeft uw bedrijf nog een server op kantoor staan? E-Launch heeft ruime ervaring met het migreren van uw data en mailboxen naar de clouddiensten van Microsoft 365 (voorheen Office 365), zodat u zonder werkonderbreking kunt blijven werken met de populaire programma’s van Microsoft zoals de Office programma’s en Microsoft Teams.

Uw personeel wordt persoonlijk begeleidt om het werken met Microsoft 365 zo makkelijk mogelijk te maken. Onze ervaring leert dat men dan zeer snel gewend is om daar mee te werken en ook kan profiteren van alle voordelen die het werken vanuit de cloud biedt.

Wij zorgen voor het maken en opslaan van backups zodat uw bestanden veilig zijn in het geval van een storing of calamiteit.

E-Launch adviseert u bij de aanschaf van de juiste apparatuur bij de goedkoopste leverancier om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt werken en kosten bespaart.  Wij begeleiden u vanaf het moment van aanschaf tot aan de levering én installatie om alles snel en probleemloos te laten verlopen.

Wij leveren de computers altijd turn-key op, zodat uw werknemers direct aan de slag kunnen, en zorgen indien nodig ervoor dat uw medewerkers op een begrijpelijke manier uitleg krijgen over het gebruik zodat men efficiënter kan werken.

Indien nodig zetten wij programma’s, documenten en overige gegevens over van uw oude computer of smartphone zodat geen gegevens verloren gaan.