Voor bedrijven, van ZZP’ers tot MKB, kunnen wij de installatie en het beheer verzorgen van al uw computers, mobiele devices (smartphones en tablets) en netwerkinfrastructuur, zoals een snel en stabiel wifi-netwerk. Wij zorgen ervoor dat u iedere dag op een veilige manier gebruik kunt maken van uw computers en alle softwareprogramma’s die essentieel zijn voor uw bedrijfsvoering.

> Lees meer over onze Wifi-netwerkbeheer service

Wij zorgen er niet alleen voor dat het technisch allemaal goed geregeld is, maar helpen ook uw mensen in het gebruik van alle beschikbare tools die tot hun beschikking staan. Dit levert uiteindelijk altijd een hogere efficiëntie op in hun werkzaamheden en opent nieuwe mogelijkheden zoals flexibel werken vanaf iedere lokatie (bijv. thuiswerken), zonder afbreuk te doen aan de beveiliging van uw data.

Heeft uw bedrijf nog een server op kantoor staan? E-Launch heeft ruime ervaring met het migreren van uw data en mailboxen naar de clouddiensten van Microsoft 365 (voorheen Office 365), zodat u zonder werkonderbreking kunt blijven werken met de populaire programma’s van Microsoft zoals de Office programma’s en Microsoft Teams.

Wij ondersteunen en trainen uw personeel om het werken met Microsoft 365 zo goed mogelijk te laten verlopen. Dankzij duidelijke instructies en persoonlijke aandacht kunnen uw medewerkers snel gebruik maken van alle handige tools die Microsoft 365 u biedt.

Wij zorgen voor het maken en opslaan van backups zodat uw bestanden veilig zijn in het geval van een storing of calamiteit.

E-Launch adviseert u bij de aanschaf van de juiste apparatuur en software. Wij houden de actuele marktontwikkelingen goed in de gaten en zoeken altijd naar oplossingen die passen binnen uw budgetten.

Wij leveren computers altijd turn-key op, voorzien van de laatste updates en de correcte instellingen, zodat uw werknemers direct aan de slag kunnen. Indien nodig zetten wij programma’s, documenten en overige gegevens over van uw oude computer of smartphone zodat geen gegevens verloren gaan.