Het merk Ubiquiti is al vele jaren een vertrouwde naam als leverancier van producten om binnen uw kantoor en bedrijfsruimtes een betrouwbaar en snel wifi-netwerk aan te leggen. Met name de Unifi AC access points, die in vele verschillende modellen beschikbaar zijn, zijn populair vanwege de uitgebreide professionele configuratie-mogelijkheden. Met name voor MKB-bedrijven zijn producten van Ubiquiti geschikt vanwege hun aantrekkelijke prijsniveau.

E-Launch kan uw wifi-access points beheren via onze Ubiquiti remote management server die ons in staat stelt de wifi access points te configureren, software-updates te installeren en de netwerkbelasting te monitoren zodat het netwerk niet traag wordt als er teveel gebruikers op zitten. Dit kunnen wij geheel op afstand doen zodat u niet zonder wifi-netwerk zit tijdens kantoortijden.

Wij kunnen bijvoorbeeld een veilig gastennetwerk instellen waarmee uw gasten gebruik kunnen maken van een afgeschermd wifi-netwerk zonder enige toegang te krijgen tot uw eigen computers of netwerkbestanden.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en bieden u een gratis netwerkscan aan bij u op locatie om te zien op welke wijze wij de wifi kunnen verbeteren. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Nieuw: E-Launch Ubiquiti wifi-netwerkbeheer

Je zou ook interesse kunnen hebben in