Websites

Een door E-Launch gerealiseerd website geeft uw bedrijf de uitstraling die het verdient. De combinatie tussen een intelligent uitgewerkte inhoud en creatieve grafische vormgeving zorgen ervoor dat u zich onderscheidt van uw concurrenten. E-Launch biedt u al een volledige website aan voor een bedrag van €1250 excl. BTW.  Door goede planning en voorbereiding kunnen wij uw website binnen 7 dagen klaar hebben door te werken volgens ons 5-stappenplan.

U beschikt dan over een complete website om uw bedrijf en uw producten en diensten te presenteren aan de hand van teksten, foto’s en video’s. Dat alles vormgegeven in een website-design dat aansluit bij de uitstraling die het beste past bij uw bedrijf en uw doelgroep.

Maak een keuze uit duizenden kant-en-klare designs voor uw website.
Maak een keuze uit duizenden kant-en-klare designs voor uw website.

E-Launch maakt gebruik van het populaire pakket WordPress om uw nieuwe website te realiseren. Dit pakket stelt u in staat om uw website eenvoudig te updaten zonder enige technische kennis. Zonder enige technische kennis kunt u bijv. nieuwsberichten op uw site plaatsen of teksten aanpassen.

WordPress is een volledig open-source softwarepakket, waardoor u geen enkele licentiekosten moet betalen om het pakket te gebruiken voor uw website. Tevens bent u verzekerd van zeer regelmatige updates die o.a. belangrijk zijn voor de beveiliging van uw website.

WordPress biedt u verder zeer veel mogelijkheden om uw website in de toekomst uit te breiden met vele optionele uitbreidingsmodules, van webshopsystemen tot integratie met alle bekende social-media platforms.

Portfolio

Onderstaand treft u een overzicht van een aantal recentelijk door ons gerealiseerde websites.

Nieuwsbrieven

Ook voor het ontwerp van digitale nieuwsbrieven voor verzending via e-mail kunt u bij ons terecht. Daarvoor maken wij gebruik van de populaire nieuwsbrievendienst van MailChimp.

mailchimp_logo

Met MailChimp kunt u eenvoudig uw nieuwsbrief samenstellen door deze van teksten en foto’s te voorzien, zonder enige technische kennis of installatie van software op uw computer.

Bezoekers van uw website kunnen zichzelf aanmelden én afmelden op uw nieuwsbrief. Met name de mogelijkheid tot eenvoudige afmelding is wettelijk vereist. De adressenlijst wordt automatisch bijgewerkt en opgeslagen zodat deze altijd actueel is zodra u een nieuwe nieuwsbrief gaat verzenden.

nieuwsbrief

De verzending van de nieuwsbrief gaat geheel automatisch via de mailservers van MailChimp. U hoeft dus niet zelf het bericht vanaf uw eigen computer te verzenden naar alle diverse mailadressen die aangemeld zijn. Dit voorkomt dat uw nieuwsbrief gezien wordt als ongewenste mail.

Wij stellen richten uw MailChimp account in, importeren uw e-mail adressenlijst en zorgen ervoor dat u daarna eenvoudig zelf uw nieuwsbrieven kunt versturen.

Uitgebreide informatie over MailChimp vindt u op www.mailchimp.com .