Het videobewerkingsprogramma Vegas Movie Studio 17 is vanaf heden te verkrijgen via de Microsoft Store op je Windows 10 computer. Het programma is een gebruiksvriendelijkere en zeer betaalbare versie van Vegas Pro dat voor meer ervaren en professionele gebruikers bedoeld is.

Vegas Movie Studio biedt een ondanks de lage prijs een zeer uitgebreide set aan functionaliteiten die het bewerken en monteren van video’s mogelijk maken. Ook is het programma in staat gebruik te maken van de rekenkracht van snelle videokaarten voor maximale performance.

Van het programma is een Standard (tijdelijk voor €31,99) en een Platinum edities (tijdelijk voor €55,99) te krijgen, waarbij de laatste extra functies en tools heeft. Zo bevat de Platinum editie o.a. ook het Sound Forge audio-editing programma.

Beide versies zijn op dit moment met korting te koop in de Microsoft Store! Aanschaf via de Store heeft, naast een eenvoudige installatie, ook het voordeel dat je de programma’s onder jouw account op maximaal 10 computers mag installeren.

Vegas Movie Studio 17 nu verkrijgbaar in Microsoft Store

Je zou ook interesse kunnen hebben in