Vandaag is de allerlaatste dag dat Microsoft nog officieel ondersteuning biedt voor het besturingssysteem Windows 7, dat in 2009 op de markt kwam.

Dit betekent dat vanaf vandaag er geen updates meer zullen worden gereleased voor Windows 7, waardoor het ten zeerste af te raden is om nog met dit besturingssysteem te werken op uw computer. Microsoft stopte al jaren geleden met het ontwikkelen van nieuwe functies voor Windows 7, maar zorgde er tot vandaag nog wel voor dat er beveiligingsupdates werden uitgebracht om ervoor te zorgen dat security-problemen gepatched werden.

Als u nog thuis of op uw werk nog computers heeft die draaien op Windows 7 (Home en Professional edities), dan heeft u nog de mogelijkheid om deze gratis te upgraden naar Windows 10, de meest actuele versie van Windows. Of dit verstandig is is natuurlijk de vraag, gelet op het feit dat deze computers vaak een gevorderde leeftijd hebben en dus sowieso voor vervanging in aanmerking komen.

E-Launch kan u voorzien van deskundig advies en u bijstaan om de overgang van Windows 7 naar Windows 10 zo probleemloos als mogelijk plaats te laten vinden. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Microsoft stopt vandaag ondersteuning Windows 7

Je zou ook interesse kunnen hebben in