DELL heeft een aantal interessante nieuwe schermen gepresenteerd, waaronder een tweetal schermen met ingebouwde webcam en speakers die officieel gecertifieerd zijn voor Microsoft Teams.

De DELL P3424WEB monitor is een 34-inch ultra-wide gebogen IPS scherm met een WQHD resolutie (3440×1440 pixels). Het scherm is in hoogte en tilt verstelbaar en draaibaar op de voet. Het scherm is via USB-C aan te sluiten op je laptop, en dankzij de ingebouwde netwerkaansluiting functioneert het scherm dus tevens gelijk als docking-station die je laptop ook oplaadt.

De webcam heeft een Sony beeldsensor met 2K resolutie voor haarscherpe videocalls. De camera is tevens voorzien van Windows Hello functionaliteit om via gezichtsherkennig in te loggen op je computer, zonder je wachtwoord of pin-code in te typen!

Aan de voorkant van het scherm zijn knoppen aanwezig om Teams te openen, gesprekken aan te nemen en op te hangen, en om de microfoon te muten.

De DELL P3424WEB is per direct te bestellen voor € 813,00 incl. BTW.

DELL P2724DEB

De DELL P2724DEB heeft vergelijkbare functionaliteit met ingebouwde webcam en speakers, echter is dit een 27-inch monitor met QHD resolutie (2560×1440 pixels). Ook dit scherm is voorzien van netwerkaansluiting en ingebouwde USB-C docking functionaliteit. Ook dit scherm is voorzien van Microsoft Teams knoppen aan de voorzijde.

De prijs van de DELL P2724DEB is nog niet bekend, evenals een datum van beschikbaarheid.

 

DELL U2724D

 

Tenslotte heeft DELL nog een 27-inch scherm uit de U-serie onthuld, met een QHD resolutie. Het bijzondere aan dit scherm is de refresh-rate van 120Hz, twee keer zo hoog als de meeste beeldschermen. Daardoor zien bewegende beelden er vloeiender uit. Dankzij de IPS Black Panel technologie zijn kleuren zeer contrastrijk en zien zwarte vlakken er extra donker uit. Van deze monitor komt ook een versie beschikbaar met ingebouwde netwerkaansluiting.

Deze monitor is vanaf half november verkrijgbaar. De prijs is nog niet bekend gemaakt.

Wilt u een goed advies over welk type monitor het beste geschikt is voor u? Neem contact met ons op!

DELL lanceert nieuwe monitoren

Je zou ook interesse kunnen hebben in