Microsoft Staffhub is één van de relatief nieuwe modules die sinds dit jaar beschikbaar zijn gekomen voor gebruikers van zakelijke versies van Office 365. Met Staffhub kunt u de werkroosters van uw personeel inplannen en beheren. Personeelsleden kunnen via Staffhub hun werkrooster inzien en o.a. vrije dagen aanvragen die dan door de betreffende manager kunnen worden geakkordeerd.

Alle informatie is zowel online via de Office 365 portal, als ook via de Staffhub app voor op je smartphone (iOS/Android) raad te plegen.

Deze week heeft Microsoft een aantal nieuwe features voor Staffhub toegevoegd. De meest interessante is de mogelijkheid om personeelsleden via de Staffhub app in en uit te laten klokken. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van de GPS-functie van de smartphone om te verifiëren dat de werknemer daadwerkelijk op locatie aanwezig is bij het inklokken.

Staffhub is inbegrepen bij Office 365 Business Premium abonnementen en is ook als afzonderlijke dienst af te nemen met het Office 365 F1 abonnement (€3,40/maand)

Bekijk onderstaande video voor een uitgebreide demo van de nieuwe functies:

 

 

Microsoft Staffhub ontvangt nieuwe features

Je zou ook interesse kunnen hebben in