550eec0d-979d-4a17-8d5b-05e4be763570

Microsoft heeft de compleet vernieuwde synchronisatietool voor OneDrive voor Bedrijven beschikbaar gesteld. Met deze tool kan je alle bestanden die je op zakelijke OneDrive cloudmap van je Office 365 account hebt staan laten synchroniseren met een lokale map op je computer, waardoor je alle bestanden ook tot je beschikking hebt als je niet online bent. Tevens kan je de bestanden makkelijk openen via de bestandsverkenner in Windows.

De oude versie van de synchronisatietool, die meegeïnstalleerd wordt met het Microsoft Office softwarepakket, gaf vaak problemen als je veel bestanden op je OneDrive had staan, met foutmeldingen tot gevolg. Deze nieuwe Next-Gen versie is compleet vernieuwd en kan daardoor veel meer en grotere bestanden zonder problemen synchroniseren. De limiet van 20.000 bestanden is hiermee vervallen.

Om de nieuwe versie te gebruiken kunt u de instructies volgen op deze pagina. Heeft u hulp nodig of wenst u meer uitleg over de voordelen over de voordelen m.b.t. tot het opslaan van uw bestanden op OneDrive? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

 

Next-gen sync tool voor zakelijke OneDrive beschikbaar

Je zou ook interesse kunnen hebben in