stamp warning with red text over white background

De laatste tijd worden onze relaties weer regelmatig bestookt met spookfacturen, met name betreffende internet-domeinnamen die geregistreerd zouden zijn en waarvoor nog registratiekosten verschuldigd zouden zijn. Soms wordt ook gewaarschuwd dat de registratie van een domeinnamen op het punt van verlopen staat en dat men direct contact op moet nemen om de registratie te verlengen.

Wij adviseren u om nooit direct op deze berichten in te gaan. Mocht u twijfels hebben en niet zeker weten bij welke provider uw domeinaam(en) daadwerkelijk geregistreerd staan, neem dan contact met ons op. Wij kunnen eenvoudig verifiëren of uw domeinnaam daadwerkelijk verloopt en bij welke provider uw domeinnaam geregistreerd staat.

Alle providers waar u domeinnamen kunt registreren zullen de registratie automatisch ieder jaar verlengen en de daarbij behorende kosten meestal automatisch afschrijven van uw rekening. Het is uiteraard mogelijk dat de automatische afschrijving om diverse redenen mislukt. Het is daarom belangrijk dat bij de provider uw juiste contactgegevens bekend zijn zodat zij contact me u op kunnen nemen bij betalingsproblemen. Let hier vooral op indien u bijvoorbeeld recent verhuisd bent met uw huis of kantoor.

Pas op voor spookfacturen

Je zou ook interesse kunnen hebben in