Op dit moment zijn zowel Affinity Photo als Affinity Designer met 30% korting te verkrijgen in de Microsoft Store van Windows 10. Beide programma’s kosten daarom nu slechts €38,49! De aanbieding is deze gehele week nog geldig t/m 27 november.

Affinity Photo heeft de laatste jaren aangetoond een volwaardig fotobewerkings-alternatief te zijn voor Adobe Photoshop, net als Affinity Designer als vectorieel designprogramma een prima alternatief is voor Adobe Illustrator. Beide Adobe programma’s zijn sinds een aantal jaren alleen nog verkrijgbaar in een vrij prijzige abonnementsvorm met maandelijkse kosten tot gevolg, terwijl de programma’s van Affinity slechts een eenmalig aankoopbedrag vereisen.

Dit heeft de populariteit van met name Affinity Photo sterk doen groeien. Sinds vorig jaar zijn de programma’s ook voor Windows beschikbaar.

Affinity Designer

De aanschaf van de programma’s via de Microsoft Store heeft als bijkomend voordeel dat een gebruiker deze op maar liefst 10 computers mag installeren onder zijn eigen account. Erg handig voor mensen die meerdere computers in bezit hebben!

Ga naar de Microsoft Store in Windows 10 om beide programma’s aan te schaffen. Betaling kan via iDeal, creditcard of PayPal.

Affinity Photo en Designer tijdelijk met 30% korting

Je zou ook interesse kunnen hebben in