Serif heeft versie 2 gelanceerd van haar suite Affinity grafische programma’s: Photo, Designer en Publisher. Deze programma’s worden algemeen beschouwd als goede alternatieven voor de grafische programma’s van Adobe (Photoshop etc.), echter is er in tegenstelling tot bij Adobe geen maandelijks abonnement nodig. Je betaalt slechts eenmalig een bedrag om de programma’s te kopen en kan ze daarna onbeperkt gebruiken.

Dat alleen al is een groot voordeel, maar de aanschafprijs is ook nog eens zeer aantrekkelijk. Voor slechts €119 kan je momenteel de hele suite aanschaffen, een schijntje vergeleken de bedragen die Adobe maandelijks vraagt. De programma’s zijn ook afzonderlijk van elkaar te krijgen voor slechts €49 per stuk (tijdelijke aanbieding).

Affinity Photo 2

De programma’s van Affinity zijn ook via de Microsoft Store te downloaden op je Windows pc. Een voordeel hiervan is o.a. dat je de programma’s op maar liefst 10 computers mag installeren onder je eigen Microsoft account. Tevens worden updates automatisch geïnstalleerd.

Gebruikers van versie 1 van de programma’s kunnen deze probleemloos blijven gebruiken. Als je wilt upgraden naar versie 2 dien je de programma’s wel opnieuw aan te schaffen.

 

Affinity lanceert nieuwe versie grafische programma’s

Je zou ook interesse kunnen hebben in