Microsoft heeft de Surface Pro, de Surface Laptop en de Surface Studio voorzien van betere specificaties door de modellen te voorzien van nieuwe Intel processoren. Daardoor zijn deze nieuwe generatie Surface modellen een stuk sneller dan hun voorgangers en bieden ze ook een langere batterijduur.

De nieuwe Surface Pro 6 en de Surface Laptop 2 krijgen de nieuwste Intel Core series processoren van de achtste generatie. Dit zijn allemaal quad-core processoren die een snelheidswinst van 67% opleveren in het geval van de Surface Pro 6 en zelfs 85% sneller bij de Surface Laptop 2. Verder zijn de technische specificaties niet veel verandert en zien de modellen er exact hezelfde eruit als de vorige generatie. Wel nieuw is dat zowel de Surface Pro 6 als de Surface Laptop 2 nu ook in het mat zwart te verkrijgen zijn.

De Surface Studio 2 is qua uiterlijk hetzelfde als de eerste versie. Wel is het beeldscherm vernieuwd met een nieuw type LCD-paneel dat een hogere helderheid en betere kleurweergave heeft. De resolutie is ongewijzigd gebleven. Wat techniek betreft heeft de Surface Studio 2 nu een snellere Intel Core i7 van de 7e generatie en een snellere NVidia GTX 1070 Pascal videokaart die 50% betere prestaties biedt. Ook is deze nieuwe versie alleen nog met snelle SSD-schijven te verkrijgen van 1TB of 2TB.

De Surface Pro 6 en Surface Laptop 2 zullen binnenkort in Nederland te verkrijgen zijn. De Surface Studio 2 wordt pas begin volgend jaar hier verwacht.

 

 

 

 

Nieuwe Surface modellen bieden betere prestaties

Je zou ook interesse kunnen hebben in