desktop-optiplex-3040-micro-mag-pol-pdp-module-01

DELL introduceert een compleet vernieuwde serie Optiplex zakelijke computers. De Optiplex 3040 serie computers zijn net als de vorige serie zowel in micro, small en standaard formaat verkrijgbaar. Ook de krachtigere modellen uit de 7000 series zijn volledig vernieuwd.

DELL Optiplex computers kenmerken zich door hoogwaardige componenten die de computers uitermate geschikt maken voor intensief zakelijk gebruik binnen een kantooromgeving. Alle modellen zijn standaard voorzien van Next-Business-Day on-site garantie, waarbij dus bij een defect de computer de volgende werkdag bij u op kantoor door DELL gerepareerd wordt.

dell-optiplex-3040

De nieuwe serie Optiplex computers zijn geupdated naar de nieuwste serie 6e generatie Intel Core processoren uit de Skylake-serie, die krachtiger en zuiniger zijn. Alle modellen zijn uiteraard weer te krijgen in diverse configuraties en kunnen nu ook af-fabriek van Windows 10 worden voorzien.

0384_pdp-polaris-MT_SFF_Whitefish_3000_module_02

Ook de DELL Optiplex all-in-one modellen uit de 3000-serie zijn compleet vernieuwd met een nieuw design en uiteraard ook hier de nieuwste Intel Skylake processoren.

 

desktop-optiplex-aio-3240-pol-mag-pdp-module-1

 

Kijk op de DELL website voor complete specificaties en prijzen voor alle nieuwe modellen.

 

Nieuwe DELL Optiplex zakelijke pc’s

Je zou ook interesse kunnen hebben in