Op de website van DELL is de nieuwe serie Inspiron all-in-one computers beschikbaar gekomen. Deze stijlvolle computers zijn voorzien van een 24-inch beeldscherm waarbij alle componenten van de computer in de achterkant van het scherm ingebouwd zijn.  Dit zorgt voor een strak design uiterlijk en weinig snoeren aan de achterkant van de computer.

Deze nieuwe serie is voor het eerst ook beschikbaar met processoren van AMD processoren, die bekend staan om de uitstekende prestaties. Daarnaast zijn er ook modellen te selecteren met de nieuwe Intel Core chips van de 12e generatie. Alle modellen beschikken over wifi en alle reguliere poorten zoals usb, hdmi en netwerkaansluiting.

Aan de bovenkant van het scherm bevindt zich een uitschuifbare webcam voor het voeren van videogesprekken. Aan de onderkant van het scherm is een speakerbar geïntegreerd.

Er is keuze tussen een model met AMD Ryzen 3 5425U (4-core) processor of een AMD Ryzen 5 5625U (6-core) processor. Als je kiest voor een Intel processor is er ook de mogelijkheid de computer te voorzien van een touchscreen.

De computer is verder standaard voorzien van een draadloos toetsenbord en muis, eveneens wit van kleur.

De computer is beschikbaar vanaf €749 incl. BTW. Momenteel is er een kortingscode voor 5% extra korting beschikbaar.

 

 

Nieuw: DELL Inspiron all-in-one pc met Intel en AMD

Je zou ook interesse kunnen hebben in