Microsoft heeft op 2 oktober de pers uitgenodigd voor een bijeenkomst in New York waar een aantal vernieuwde Surface modellen zullen worden gepresenteerd.

Volgens de geruchten die her en der worden opgepikt door diverse journalisten zouden de volgende modellen moeten worden aangekondigd:

  • Surface Pro (2018)
    Een nieuwe versie van de Surface Pro, voorzien van de nieuwste Intel chips van de 8e generatie. Het model zal wat uiterlijk betreft en overige specificaties geen grote wijzigingen kennen. Wel wordt verwacht dat het nieuwe model voorzien zal zijn van een USB-C poort.
  • Surface Laptop 2
    De opvolger van de Surface Laptop die anderhalf jaar geleden werd onthuld. Ook bij dit model worden geen grote wijzigen verwacht behalve een update naar de nieuwste Intel chips en ook hier de toevoeging van een USB-C poort.
  • Surface Studio 2
    Ook de Surface Studio, de alles-in-één desktop pc met het gigantisch grote kantelbare touchscreen, is toe aan een vernieuwing van de specificaties. Het huidige model beschikt nog over twee jaar oude Intel SkyLake processoren van de 6e generatie. Verwacht wordt dat deze vervangen zullen worden door de nieuwste 8e generatie in combinatie met modernere videokaarten.

Microsoft presenteert 2 oktober nieuwe Surface modellen

Je zou ook interesse kunnen hebben in