Microsoft heeft gisteren een serie nieuwe apps geïntroduceerd die later dit jaar beschikbaar komen voor alle Office 365 Business Premium gebruikers. De apps worden komende weken beschikaar gesteld voor gebruikers in de VS, UK en Canada. Een releasedatum voor Nederlandse gebruikers is nog niet bekend gemaakt.

De nieuwe apps zijn o.a.:

Microsoft Connections

Een app om e-mail marketing campagnes uit te voeren middels verzending van professioneel opgemaakt nieuwsbrieven, zoals je ook bij sites als MailChimp kan doen. Mensen kunnen zich eenvoudig aan- en afmelden bij een mailinglist, die eenvoudig gemanaged kan worden via de online portal of mobiele apps.

 

Microsoft Listings

Beheer je bedrijfsgegevens die vermeld staan op sites als Facebook, LinkedIn, Google en Bing via één centraal dashboard. Ook kan je eenvoudig het aantal bezoekers tracken op al deze sites. Ook kan je alle reviews van je bedrijf op al deze sites monitoren.

 

Microsoft Invoicing

Maak je je facturen nog op in Word of Excel? Met Invoicing kan je nu eenvoudig je facturen opmaken, verzenden en de betaling bijhouden. Invoicing biedt je professionele lay-outs voor je facturen en de mogelijkheid om deze te personaliseren. Het opstellen van een factuur kan nu razendsnel en alles wordt uiteraard netjes in de cloud opgeslagen. Ook kan je via de mobiele app je facturen aanmaken en verzenden.

Microsoft lanceert nieuwe apps voor Office 365

Je zou ook interesse kunnen hebben in