HP heeft een vernieuwde serie Envy laptops aangekondigd die met 13, 15 en 17 inch schermen te krijgen zullen zijn, zowel als als standaard laptopmodel als in 2-in-1 model met omklapbaar touchscreen.

Alle modellen beschikken over nu over de laatste Intel (8e generatie Whiskey Lake) processoren en tevens zijn er diverse modellen met AMD Ryzen processoren te krijgen.

Bij alle modellen zit de vingerafduk-scanner nu onder het toetsenbord en niet meer aan de rechterzijkant. Dit maakt het gebruik daarvan eenvoudiger en sneller. Ook zijn de schermranden dunner geworden waardoor de laptops iets compacter zijn dan de vorige serie.

Het design is verder vrijwel gelijk gebleven waardoor de laptops er nog steeds zeer strak uitzien. Ondanks het platte design beschikken alle modellen over uitzonderlijk lange batterijduur, een punt waar de Envy laptops inmiddels om bekend staan. De HP Envy 13 haalt volgens HP een baterijduur van maar liefst 19 uur, wat in de praktijk natuurlijk minder lang zal zijn maar desalniettemin nog steeds indrukwekkend.

De nieuwe modellen zijn vanaf april leverbaar.

 

HP presenteert vernieuwde Envy laptops

Je zou ook interesse kunnen hebben in