Ook HP heeft net als DELL op dit moment al diverse aanbiedingen op de website staan in aanloop naar Black Friday. De naar onze mening beste aanbiedingen staan hieronder en het complete overzicht vindt u hier.

 

HP Envy 13

De allernieuwste serie van deze mooie en zeer platte laptop met 13 inch scherm. Voorzien van de nieuwste Intel Core i5 processor van de 8e generatie en 8Gb werkgeheugen. De snelle SSD schijf is met 128GB niet zo groot, maar door gebruik te maken van je OneDrive cloudopslag hoeft dit geen probleem te zijn voor normaal gebruik. Prijs €899.

Bestel hier.

 

HP Pavilion 24 all-in-one desktop

Fantastisch uitziende all-in-one desktop computer waarbij dus de hele pc in het beeldscherm ingebouwd is. Zeer strak design met een 24 inch full-hd beeldscherm, B&O speakers en draadloos toetsenbord en muis. Prima specificaties verder met 8GB werkgeheugen en een quad-core processor van AMD. Prijs €719.

Bestel hier.

 

HP Pavilion 15

Voor liefhebbers van een laptop met een wat groter scherm is dit model prima geschikt. Een 15,6 inch full-hd scherm, de nieuwste en zeer snelle Intel Core i5 processor en een ruime 256GB SSD schijf. Al met al erg goede specificaties en een behuizing die toch redelijk compact is ondanks het grote scherm. Prijs €791.

Bestel hier.

 

 

 

HP Black Friday pre-sale

Je zou ook interesse kunnen hebben in