DELL heeft vanaf vandaag al diverse Black Friday pre-sale aanbiedingen op de website staan. Wij zetten voor u de meest interessante aanbiedingen op een rijtje. Een compleet overzicht van alle aanbiedingen vindt u hier.

 

DELL Inspiron 5000 2-in-1 laptop

Deze 13 inch laptop heeft een touchscreen dat helemaal omgedraaid kan worden, waardoor je de laptop ook als tablet kan gebruiken. Voorzien van de allernieuwste 8e generatie Intel Core i5 processor en snelle SSD schijf van 256GB, waardoor hij echt razendsnel is. Nu voor €699.

Bestel hier.

 

DELL Inspiron 13 7000

Dit nieuwe model laptop van DELL heeft een 13 inch scherm en een zeer dunne behuizing. Ook deze heeft de allernieuwste 8e generatie Intel Core i7 processor aan boord, de allersnelste van de serie! Verder een ruime 256GB SSD schijf en 8GB werkgeheugen, ruim voldoende voor zeer snelle prestaties. De laptop is tevens voorzien van een  vingerafdruksensor om in te loggen. Prijs: €899.

Bestel hier.

 

DELL XPS 13

Door velen beschouwd als één van de allerbeste laptops die momenteel verkrijgbaar zijn. De DELL XPS 13 is nu al een klassieker met zijn Infinity Edge scherm met zeer dunne randen en ultra-platte aluminium behuizing. Dit is de allernieuwste versie met de nieuwe Intel processor, bij dit model een zeer snelle Core i7 met maar liefst 16GB werkgeheugen, genoeg voor de allerzwaarste taken en zéér hoge prestaties. De SSD schijf is maar liefst 512GB groot. Deze variant heeft een full-hd 1080p scherm zonder touch. Prijs €1399.

Bestel hier.

 

 

 

DELL trapt Black Friday af met een pre-sale

Je zou ook interesse kunnen hebben in