yealink-t46g_640E-Launch

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de dienstverlening voor onze klanten in de MKB-sector te verbeteren. E-Launch kondigt daarom met trots de samenwerking met IP One aan.

 

IP One

Al jarenlang is IP One een specialist op het gebied van VoIP-telefonie, mobiele telefonie, internet connectivity (ADSL / kabel / glasvezel) en clouddiensten zoals Office 365.

 

Samenwerken

E-Launch werkt vanaf nu officieel samen met IP One. Met de introductie van het compleet vernieuwde IP One Kubus platform hebben wij de mogelijkheid om onze klanten direct te voorzien van de diensten en producten van IP One. Dit zorgt voor snellere levertijden, effectievere support en aantrekkelijke prijzen.

De diensten van IP One vullen ons dienstenaanbod perfect aan. Door de directe samenwerking kan E-Launch altijd beroep doen op de specialisten en technici van IP One om ervoor te zorgen dat klanten sneller en beter geholpen kunnen worden bij de levering en installatie van de diverse diensten.

De uitbreiding van ons portfolio biedt interessante mogelijkheden. Zo is er een optie om met vaste telefonie onbeperkt te bellen voor een vast bedrag per maand. Ook kan vaste- en mobiele telefonie gecombineerd worden in één geïntegreerd systeem. Een fantastische dienst voor ondernemers die altijd en overal bereikbaar willen zijn!

 

Meer informatie

Op onze website www.e-launch.nl vindt u meer informatie over onze producten en diensten.

 

logo-150-wit E-Launch Internet Services  
W www.e-launch.nl
T 0252 – 42 82 52
E info@e-launch.nl
logo-medium IP One
W www.ipone.nl
T
088 – 25 25 800
E info@ipone.nl

 

 

E-Launch werkt samen met IP One

Je zou ook interesse kunnen hebben in