De nieuwste generatie MacBook en MacBook Pro laptops hebben veel mensen tot nadenken gezet, met name vanwege de zeer hoge prijzen die Apple hanteert voor haar nieuwe laptops. De verhoging van prijzen en het ontbreken van essentiële poorten, zoals traditionele USB of HDMI, en het grote aanbod kwalitatief goede Windows laptops zorgt dat veel Apple gebruikers overwegen over te stappen naar een ander merk computer.

Wij zetten een aantal alternatieven voor u op een rij voor iedereen die een kwalitatief goede laptop wil die er niet alleen goed uitziet, maar ook nog goede prestaties levert, dun en licht is maar toch een stuk betaalbaarder is. Onderstaande laptops zijn niet de goedkoopste Windows-laptops de te krijgen zijn, echter bieden ze wel het design en de prestaties die vergelijkbaar zijn met de laptops van Apple.

 

HP

HP Envy 13

Dit is een zeer platte en lichte laptop met behuizing van aluminium. Voorzien van de allernieuwste 7e generatie Intel processoren,  toetsenbordverlichting en Bang & Olufsen speakers. De ideale vervanger voor gebruikers van de MacBook Air! Let erop dat u wel de nieuwste serie aanschaft, in veel winkels wordt ook nog de serie van vorig jaar aangeboden.

Vanaf €799 o.a. bij CoolBlue

 

HP Spectre X360

Één van de allerbeste én mooiste laptops die momenteel verkrijgbaar zijn. Voorzien van touchscreen en 360-graden draaibaar scherm waardoor hij ook als tablet gebruikt kan worden. Zeer dun, lange batterijduur en kwalitatief zeer hoogwaardig scherm. Voorzien van de laatste snufjes als Windows Hello webcam, een verlicht toetsenbord en de nieuwste 7e generatie Intel processoren voor topprestaties. Perfect alternatief voor MacBook Pro gebruikers. Let erop dat u wel de nieuwste serie aanschaft, in veel winkels wordt ook nog de serie van vorig jaar aangeboden.

Vanaf €1199 bij o.a. MediaMarkt

 

DELL

DELL Inspiron 13 5000 serie


Fijne en betaalbare 2-in-1 laptop met touchscreen waarvan het scherm helemaal omgeklapt kan worden. Prima bouwkwaliteit en strak design, voorzien van full-HD beeldscherm (19201080) pixels. De basisversie heeft een traditionele harde schijf van 500GB, maar als het even kan adviseren wij de versie met SSD-schijf te nemen voor supersnelle prestaties. Voorzien van de nieuwste 7e generatie Intel processoren.

Vanaf €599 bij DELL

 

DELL XPS 13 en XPS 15


De DELL XPS serie laptops met 13 of 15 inch scherm zijn al een tijdje favoriet bij de veeleisende gebruikers. Zeer licht, lange batterijduur, behuizing van aluminium en koolstofvezels zorgen voor een topkwaliteit laptop. Het scherm heef vrijwel geen randen wat ervoor zorgt dat de laptop in formaat compacter is dan vergelijkbare modellen met hetzelfde formaat scherm. Optioneel ook verkrijgbaar met touchscreen en zeer hoge resolutieschermen voor grafische professionals. De XPS 15 is net vernieuwd met zeer krachtige NVidia videokaarten en snufjes als Windows Hello webcam. Een meer dan waardig alternatief voor MacBook Pro gebruikers die zeer hoge prestaties vereisen.

Vanaf €1250 bij DELL.

 

Lenovo

Lenovo IdeaPad 710s

De Lenovo IdeaPad 710S is een fijne platte laptop met full-hd sherm en aluminium behuizing. Voorzien van een prettig toetsenbord, prima batterijduur en snelle prestaties dankzij de standaard SSD-schijf. Verkrijgbaar zowel met de 6e als 7e generatie Intel processoren, let daarom goed op welk model u aanschaft.

Vanaf €699 bij o.a. CoolBlue

 

Lenovo Yoga 710

Mooie laptop met 360-graden omklapbaar touchscreen. Voorzien van de nieuwste 7e generatie Intel processoren en een 14-inch full-hd scherm. Met 8GB werkgeheugen en een SSD-schijf van 256GB bent u verzekert van snelle prestaties. Ook voorzien van een verlicht toetsenbord.

Vanaf €899 bij o.a. CoolBlue

Nieuwe MacBook’s te duur? Dit zijn perfecte betaalbare alternatieven.

Je zou ook interesse kunnen hebben in