surface3

Microsoft heeft vandaag de nieuwe Surface 3 tablet onthuld, het kleinere broertje van de Surface Pro 3 tablet die al vanaf vorig jaar beschikbaar is.

De nieuwe Surface 3 heeft een schermdiameter van 10,8 inch en een full-HD resolutie van 1920×1280 pixels, waarbij het scherm ook dezelfde pen ondersteunt als de Surface Pro 3.

kickstand

De tablet is voorzien van de allernieuwste generatie Intel Atom processoren (Cherry Trail) die nog krachtiger en zuiniger zijn geworden.

Surface-3-1024x416

Zoals alle Surface tablets heeft uiteraard ook dit model de mogelijkheid om een type-cover toetsenbord aan te klikken, die nu in diverse nieuwe kleuren beschikbaar zal zijn.

type-covers

Er zijn twee configuraties beschikbaar (2GB/64GB voor €599 of 4GB/128GB voor €719) die beiden zowel met of zonder ingebouwd 4G modem te krijgen zullen zijn. Het toetsenbord en de pen zijn niet inbegrepen en dienen apart aanschaft te worden.

Ook voor deze nieuwe Surface 3 is een dockingstation te krijgen, waardoor de tablet ook eenvoudig als werkstation gebruikt kan worden op kantoor of thuis in combinatie met een grote monitor en een normaal toestenbord en muis.

in-dock

De Surface 3 is vanaf 7 mei ook in Nederland te verkrijgen en kan nu al besteld worden in de Microsoft Store.

Microsoft onthult nieuwe Surface 3 tablet

Je zou ook interesse kunnen hebben in