dell-venue

Ben je een scholier of student aan een basisschool, middelbare school, MBO, HBO of universitaire opleiding? Dan kan je gratis een licentie voor Windows 10 verkrijgen voor installatie op je computer.

Scholieren van het voorgezet onderwijs of MBO kunnen terecht bij Slim.nl , terwijl studenten (HBO/Universiteit) en leerlingen van het basisonderwijs hun licentie kunnen bestellen bij Surfspot.nl.

Windows 10 kan, nadat de bestelling afgerond, direct gedownload worden. De licentie blijft geldig ook na beëindiging van de studie of opleiding.

De mogelijkheid om Windows 10 via deze weg gratis te verkrijgen is interessant voor mensen die nu een computer hebben die voorzien is van een illegale Windows versie.

Indien je een computer hebt die reeds voorzien is van een legale Windows 7 of Windows 8/8.1 versie, dan kom je sowieso al in aanmerking voor een gratis upgrade naar Windows 10.

Uitermate interessant is ook voor scholieren en studenten om via Slim.nl of Surfspot aan een zeer goedkoop Office 365 abonnement te komen, waarmee je het volledige Office pakket (Word, Excel, PowerPoint, etc.) kan installeren op meerdere pc’s en tevens onbeperkte opslagruimte op OneDrive is inbegrepen.

Een aantal scholen en universiteiten bieden zelfs gratis Office 365 accounts aan hun studenten. Informeer bij je opleiding of die mogelijkheid bestaat.

Windows 10 gratis voor studenten en scholieren

Je zou ook interesse kunnen hebben in