Op de website van DELL zijn een diverse nieuwe series consumenten-laptops beschikbaar gekomen die voorzien zijn van de allernieuwste Intel Core processoren van de 10e generatie genaamd Comet Lake. Dit zijn één van de eerste computers die beschikbaar zijn gekomen met deze nieuwe Intel chipsets, die uiteraard weer krachtiger en zuiniger zijn dan de voorgangers.

Alle laptops zijn momenteel reeds verkrijgbaar via www.dell.nl

DELL Inspiron 7000 2-in-1 series (13 en 15 inch)

Om te beginnen zijn is de Inspiron 7000 series 2-in-1 laptops met omklapbaar touchscreen volledig vernieuwd. Deze laptop heeft wederom een aluminium behuizing en is voorzien van een vingerafdrukscanner in de aan/uit knop.

De laptop is verkrijbaar met een scherm van 13 of 15 inch, waarbij gekozen kan worden tussen een full-hd (1920×1080 pixels) of een Ultra-HD 4K (3840×2160 pixels) resolutie. Er zijn diverse configuraties beschikbaar met Intel® Core i5-10210U of Intel® Core i7-10510U processor met 8GB of 16GB werkgeheugen.

DELL Inspiron 7000 15 inch

Dit model is ook volledig vernieuwd en voorzien 15 inch scherm met Full-HD of Ultra-HD 4K resolutie. Alle configuraties beschikken over krachtige NVIDIA videokaarten zoals de NVIDIA® GeForce® GTX 1650, wat deze laptops bij uitstek geschikt maat voor foto- en videobewerking.

De Inspiron 15 7000 serie is voorzien van Intel Core processoren van de 9e generatie.

DELL XPS 13 2-in-1

De nieuwe generatie DELL XPS 13 2-in-1 is nu ook in Nederland beschikbaar gekomen. Deze topserie laptops van DELL geniet al jaren grote populariteit door de hoge kwaliteit materialen, het utltradunne ontwerp en lange batterijduur.

Deze nieuwe serie is voorzien van Intel’s 10e generatie Core processoren voor hoge prestaties. Een andere verbetering is de verplaatsing van de webcam naar de bovenrand van het beeldscherm voor beteer beeld bij videogesprekken.

Zoals alle laptops uit de XPS serie is ook dit model weer volledig van aluminium en carbonfiber gebouwd, wat tot grote stevigheid en duurzaamheid leidt.

De laptop is zowel met Full-HD als Ultra-HD 4k beeldschermen te krijgen met maximaal 32GB werkgeheugen voor mensen die zware applicaties wensen te gebruiken.

Binnenkort wordt ook de reguliere DELL XPS 13 zonder omklapbaar scherm verwacht met de nieuwe Intel chipsets.

Nieuwe DELL laptops met nieuwe generatie Intel Core chipsets

Je zou ook interesse kunnen hebben in