Onderstaand treft u een overzicht van onze tarieven betreffende systeembeheer (installatie en configuratie) van uw pc’s, server en Office 365 clouddiensten.

Heeft u behoefte aan een vast aanspreekpunt dat uw systeembeheer op reguliere basis kan verzorgen? Neem dan contact met ons op zodat wij voor u een full-service contract kunnen opstellen, waarbij u tegen voordeligere tarieven op ons kunt rekenen, tegen een vast bedrag per maand.

Wij werken altijd op basis van no-cure-no-pay! Indien wij uw probleem of verzoek om welke reden dan ook niet kunnen oplossen of uitvoeren, ontvangt u van ons geen factuur.

 

Systeembeheer

Reguliere kantoortijden (ma-vrij, 08:00 – 18:30):  € 75 /uur
Buiten kantoortijden en weekend:  € 120 /uur

Berekening per aangevangen kwartier.

 

Voorrijkosten

Amsterdam (binnen ring):  gratis
Zone 1 – Amsterdam (buiten ring), Haarlem, Hoofddorp, Zaandam: € 20
Zone 2 – Leiden, Duin- & Bollenstreek, Almere: € 30
Zone 3 – Den Haag, Utrecht, Alkmaar, Amersfoort, Zoetermeer: € 45
Zone 4 – Rotterdam, Gouda, Den Bosch: € 60

Alle vermelde tarieven zijn excl. BTW.

 

Full Service Contract

Wilt u er zeker van zijn dat uw IT zaken goed geregeld zijn? Wilt u altijd kunnen rekenen op snelle en professionele hulp in geval van storingen en defecten van apparatuur zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten? Neem contact met ons op zodat wij geheel vrijblijvend een offerte kunnen opstellen voor een Full Service Contract.

Wij staan dan voor een vast bedrag per maand altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat u en uw collega’s zo snel mogelijk weer aan het werk kunnen.

Wij kunnen u  adviseren bij de aanschaf van nieuwe apparaten en verzorgen de installatie en configuratie en denken met u mee om te kijken wat voor u de beste oplossing is.