Een online backup is verreweg de handigste én veiligste manier om een backup te maken van alle belangrijke bestanden als foto’s en documenten op uw computer. Een online backup biedt u een extra vangnet tegen het verlies van bestanden, zoals een besmetting door een virus of het kapot gaan van de harde schijf in uw pc.

Degoo biedt u maar liefst 100 GB gratis online backup ruimte, ruim voldoende voor de meeste mensen om de belangrijkste mappen te backup’en. Een account is snel en simpel aangemaakt, waarna u het Degoo backup-programma direct kunt downloaden en installeren op uw pc. Let er bij de installatie wel op dat u geen extra programma’s installeert die u ook aangeboden worden. Het enige dat u dan nog hoeft te doen is de mappen selecteren die u wilt backup’en, en de rest gaat vanzelf. U kunt Degoo gebruiken om bestanden op meerdere computers te backuppen.

Er is momenteel op internet een aanbieding te krijgen waarbij u voor $59 een onbeperkt durend (lifetime) premium account op Degoo kunt krijgen, waarbij u maar liefst 2TB (2000GB) backupruimte krijgt. Deze aanbieding is o.a. hier te vinden.

“Ik gebruik OneDrive of Dropbox, heb ik een online backup dan wel nodig?”

Ook als u al uw persoonlijke bestanden opslaat in een cloudmap van diensten als OneDrive of Dropbox, kan het verstandig zijn om een online backup-programma als Degoo te gebruiken. Cloudopslag via OneDrive of Dropbox  zorgt er natuurlijk voor dat uw bestanden online opgeslagen zijn en dus veilig zijn in geval van een defect of diefstal van uw computer. Maar bijv. een ransomware-virus kan ervoor zorgen dat uw bestanden versleuteld worden, waardoor deze lastig te herstellen zijn. Een online backup-programma als Degoo maakt herstel eenvoudiger en sneller, en biedt extra zekerheid dat u niets kwijtraakt.

Heeft u hulp of advies nodig om er zeker van te zijn dat uw bestanden veilig opgeslagen zijn? Neem contact met ons op!

 

 

Gratis 100GB online backup met Degoo

Je zou ook interesse kunnen hebben in