dellxsp27-2

Voor bedrijven tot max. 20 werknemers kunnen wij het de installatie en het beheer verzorgen van computers, server, en netwerkinfrastructuur.

Wij zorgen voor het maken en opslaan van backups zodat uw bestanden veilig zijn in het geval van een storing of calamiteit.

E-Launch adviseert u bij de aanschaf van computers, tablets en smartphones om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt werken. Wij begeleiden u vanaf het moment van aanschaf tot aan de levering én installatie om alles snel en probleemloos te laten verlopen.

Wij leveren de computers altijd turn-key op, zodat uw werknemers direct aan de slag kunnen, en zorgen indien nodig ervoor dat uw medewerkers op een begrijpelijke manier uitleg krijgen over het gebruik zodat men efficiënter kan werken.

Indien nodig zetten wij programma’s, documenten en overige gegevens over van uw oude computer of smartphone zodat niets verloren gaat.

Of u nu werkt met een lokale server of met clouddiensten als Office 365 (of een combinatie daarvan), wij zullen het uiterste doen om voor onze relaties de ideale oplossing te vinden.

 

Het nieuwe werken: cloud en mobiel

 

 

Geef een reactie